Bereikbaarheid

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Indien u ons een vraag wilt stellen, dan verzoeken wij u bij voorkeur het formulier onderaan deze pagina te gebruiken. Wij zullen na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar onder ons storingsnummer. Dit nummer krijgt u te horen wanneer u het antwoordapparaat afluistert.

CityHosting

Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
sales@cityhosting.nl

Registreer uw domeinnaam

Voordat u belt

  • Houd uw klantnummer en factuurnummer bij de hand. Onze medewerkers kunnen u hierom vragen als er aanpassingen moeten worden gedaan aan uw account.
  • Belt u naar aanleiding van een storing? Noteer dan de exacte foutmelding die u krijgt. Controleer of uw internetverbinding goed werkt en, indien het een storing op uw website betreft, controleer de functionaliteiten van uw website ook via een ander apparaat of browser.

Voordat u mailt

  • Vermeld in uw mailbericht uw klantnummer en factuurnummer als u wijzigingen aanvraagt.
  • Indien u mailt n.a.v. van een storing, vermeld ons ook dan zo uitgebreid mogelijk over de aard van de storing, de foutmelding die u krijgt en de omstandigheden waaronder het fout zich voordoet. Is de storing op een bepaalde pagina van uw site, vermeld dan het adres van die pagina.

Check de nieuwspagina

Controleer regelmatig onze nieuwspagina. Op de nieuwspagina plaatsen wij storingsmeldingen en overzichten van geplande onderhoud.

Bekijk ons helpdeskpagina

Kijk ook voor de meest gestelde vragen op onze helpdeskpagina. Daar kunt u uitgebreide informatie vinden over het instellen van uw email account, uploaden van uw website en technische aanpassingen met betrekking tot uw domeinnaam, virtual- of dedicated server.

Neem contact met ons op

Welke afdeling?

Uw naam(verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw klantnummer (vereist bij een verzoek tot wijziging)

Recent ontvangen factuurnummer (vereist bij een verzoek tot wijziging)

Welk domein? (vereist bij een verzoek tot wijziging)

Onderwerp (verplicht)

Uw vraag? (verplicht)

Aantal tekens over: 2500

Altijd voor u klaar

Wij als team van CityHosting staan altijd voor u klaar om u te helpen uw ambities waar te maken. Bij onze ruim 15.000 klanten staan wij vooral bekend om onze klantvriendelijkheid. Met onze hulp heeft u geen systeembeheerder meer nodig om uw email account op uw pc te installeren. Simpele pc hulp, waar sommige van onze concurrenten tegenwoordig geen moeite meer voor willen doen, verlenen wij u graag met alle geduld en kennis die wij in huis hebben.

Daarnaast staan wij ook voor u klaar om hulp te verlenen met het bouwen van uw website. Wij
beschikken over genoeg kennis en ervaring in verschillende CMS systemen zoals WordPress, Drupal en
Magento.

Naast onze klantvriendelijkheid en kennis van zaken zijn wij ook reuze trots op ons veilige, snelle en stabiele netwerk die 24 uur per dag wordt gemonitord. Uw data staat bij ons veilig opgeslagen in ons beveiligde datacenter en wordt meerdere malen per dag veiliggesteld naar een externe locatie.

Waarom kiezen voor CityHosting ?

Deskundig

CityHosting staat onder zijn klanten bekend met zijn deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met zijn klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domein extensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, web bouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met de juiste antwoord voor uw vraagstuk.

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij CityHosting zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domein specialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt CityHosting over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals webserver beheer, mailserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.

CityHosting
Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
sales@cityhosting.nl
CityHosting is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk