SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

gratis advies over uw website

N

bespaar tijd & geld

N

voorkom hacks en dataverlies

Website onderhoud met garantie

Voor professionele zorg voor uw website (WordPress), onderhoud van uw CMS-systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen, sluit u een passend pakket af bij InterIP in Naaldwijk, nabij Den Haag. Wij garanderen u dat uw data te allen tijde veilig is. Met onze ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw website altijd veilig en up-to-date is. Door een pakket naar keuze af te sluiten bij ons bedrijf in Den Haag en het uitbesteden van onderhoud aan uw WordPress website heeft u geen andere partijen meer nodig voor de technische aspecten van uw website.

Professionele zorg voor uw website

Website Onderhoud Lite

Vanaf €18,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   15 minuten voor inhoudelijke aanpassingen en kleine wijzigingen.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Nee
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   15
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Basic

Vanaf €27,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   30 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   20
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Pro

Vanaf €40,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Wordpress + Woocommerce, Joomla, Drupal
  Support tijd maandelijks   60 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts. Gratis google maps en contactformulier captcha integratie.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Ja
  Gratis webhosting   Ja
  Ruimte website   20 GB
  Ruimte e-mail   10 GB
  SSL certificaat   Ja, SECTIGO Positive 1 jaar
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Ja, website caching en optimize plugins
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Ja
  Max. Aantal plugins   30
  Thema updates   Ja

Professionele zorg voor uw website

Professionele zorg voor uw website, onderhoud van uw CMS systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen. Met onze onderhoudspakketten kunt zorgeloos genieten van uw website met 100% zekerheid dat uw website veilig is en blijft. Inclusief een garantie waardoor updates die de website niet aan kan geen probleem meer zijn. Wij zorgen ervoor dat de website blijft functioneren!

Zorg voor uw website en professioneel onderhoud bij een pakket naar keuze bij ons nabij Den Haag

Door het afsluiten van een pakket en het uitbesteden van het onderhoud van uw website aan dé specialist nabij Den Haag geniet u zorgeloos van uw website. Wij bieden 100% zekerheid dat uw data veilig zijn en blijven. Alle pakketten komen samen met garantie in het geval dat een update problemen veroorzaakt. In dat geval zorgen wij ervoor dat alles weer naar behoren functioneert.

Website Onderhoud Voordelen

Geen omkijken

Met onze website onderhoudspakketten hoeft u nooit meer te denken aan het technische aspect van uw website!

Voorkomen

Een website onderhoudspakket kan voorkomen dat uw website gehackt wordt. Wij houden uw website altijd up to date en veilig.

Besparen

Dankzij een website onderhoudspakket heeft u geen dure webdesigner nodig bij elke kleine vraag of wijziging.

Support

Voor vragen en advies over uw website kunt u altijd bij ons terecht. Dit staat los van de support tijd die onze pakketten bevatten.

Voorkomen is beter dan genezen!

Het juiste pakket kiezen en het uitbesteden van het onderhoud van de website (WordPress) van uw bedrijf in regio Den Haag is belangrijk om verschillende redenen. De belangrijkste redenen zijn om de website veilig te houden tegen hackers, maar ook om de website snel en functionerend te houden. Vaak kunnen vervelende gevolgen voorkomen worden door de website goed te onderhouden. Wanneer een website gehackt wordt of deze niet meer werkt, bijvoorbeeld door een plug-in die verouderd is, kunnen er zeer vervelende kosten bij komen kijken om dit weer allemaal functionerend te krijgen. Apart van de kosten, kan het ook voorkomen dat uw website niet te bereiken is of dat u weer met een nieuwe partij te maken krijgt om het op te laten lossen. Bij InterIP nabij Den Haag kunt u het onderhoud van uw website, WordPress of een ander systeem, en het kiezen van een pakket uitbesteden aan deskundige professionals van een ervaren provider.

WordPress onderhoud

Tegenwoordig worden de meeste websites gebouwd in WordPress. Vaak worden hierbij plug-ins gebruikt om de functionaliteiten van de website en/of webshop te verbeteren. Het is heel belangrijk dat alle updates van de plug-ins en thema’s uitgevoerd worden. Hiermee voorkomt u namelijk risico’s op het gebied van beveiligings- en functionaliteitsproblemen op uw website.

Wij hebben veel ervaring met het onderhoud van diverse populaire Content Management Systemen (CMS). Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse domeinnamen, zoals .EU, .NL en .NET. Vooral in het onderhouden van WordPress websites hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd. Updates uitvoeren van drukbezochte websites eist de juiste voorbereiding en expertise. Als u bij ons bedrijf nabij Den Haag een pakket afsluit voor het uitbesteden van het onderhoud aan uw website (WordPress) weet u exact waar u aan toe bent.

WordPress, Joomla en Drupal updates uitvoeren

WordPress en andere soortgelijke CMS-systemen hebben bijna allemaal een automatische update mogelijkheid. Hoewel dit een goede uitkomst is voor de minder ervaren beheerder, kan dit ook een vorm van schijnveiligheid opwekken. Webdesigners strooien graag met betaalde thema’s en plug-ins tijdens het afleveren van uw website. Meestal komt het voor dat na een jaar, zodra de gratis periode voorbij is, er geen updates meer worden geleverd. Vaak dient er dan een betaalde licentie te worden afgenomen bij de leverancier van het thema en/of de plug-in. Wij maken vaak mee dat de automatische updates keurig zijn uitgevoerd, maar een website toch misbruikt is. Bijvoorbeeld omdat betaalde thema’s en/of plug-ins die een handmatige update vereisen compleet genegeerd zijn tijdens de updates.

Zodra u het onderhoud van uw website, middels het afsluiten van een pakket, aan ons wilt uitbesteden, inventariseren wij ten eerste alle thema’s en plug-ins die op dat moment gebruikt worden. Onnodige zaken worden in overleg uitgeschakeld of compleet verwijderd. Van alle gebruikte thema’s en plug-ins wordt gecontroleerd of de leverancier nog bestaat, of er updates voor worden uitgebracht en of er kosten zijn verbonden aan het verlengen van de licenties. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke kosten u kunt verwachten in de toekomst.

Schakel ons vandaag nog in!

Wij luisteren aandachtig naar onze klanten en soms hebben ze een verhaal over vervelende situaties zoals hierboven aangegeven. Hierdoor hebben we besloten om onze klanten onderhoudspakketten aan te bieden, zodat wij kunnen voorkomen dat u in vervelende situaties beland. In de pakketten zitten ook uren verwerkt voor support. Hierdoor kunnen wij kleine wijzigingen uitvoeren zonder dat u daar weer een nieuwe partij voor moet inschakelen, wat uiteraard soms hele hoge kosten oplevert. Wilt u een pakket aanschaffen voor het uitbesteden van het onderhoud van uw WordPress website aan onze experts nabij Den Haag? Binnen een paar klikken heeft u dit online geregeld! Voor vragen of meer informatie over onze diensten belt u naar onze eenvoudig te bereiken klantenservice via +31.(0)174-726026 of stuurt u een e-mail naar info@interip.nl.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter