SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Levering binnen 1 uur

N

Gratis installatie op uw website

N

Hulp en advies bij SSL fouten website

Veilige SSL Certificaten

Naast dat wij gratis Let’s Encrypt certificaten aanbieden op onze hosting pakketten kunt u SSL certificaten ook los aanschaffen. Voordeel van een betaalde certificaat is dat de certificaat voor langer dan 3 maanden kan worden afgenomen en dat wij de installatie en verlengingen voor onze rekening nemen.

SSL slotje op uw website

SECTIGO SSL Positive

Vanaf €30,88 per jaar
  Validatie   Domein validatie DV
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   2
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 10,000.00
  Encryptie   128/256 bits
  Levertijd   max. 1 uur

Positive SSL Wildcard

Vanaf €118,75 per jaar
  Validatie   Domein validatie DV
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   Onbeperkt
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 10,000.00
  Encryptie   128/256 bits
  Levertijd   max. 1 uur

SECTIGO SSL EV

Vanaf €190,00 per jaar
  Validatie   Extended Validatie (EV)
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   2
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 250,000.00
  Encryptie   40/256 bits
  Levertijd   max. 5 werkdagen

SSL slotje op uw website

Een website zonder SSL certificaat slotje kan tegenwoordig niet meer. Zoekmachines ranken websites met een beveiligingscertificaat hoger dan websites zonder certificaat. Bovendien straalt het ook vertrouwen uit naar de bezoekers van uw website.Beveiliging is een must

Als er een bezoeker op uw website komt wordt er heel wat data uitgewisseld tussen uw website en de bezoeker van uw website. Zonder een fatsoenlijke versleuteling van de data tussen uw website en uw bezoekers kunnen pottenkijkers op een vrij eenvoudige manier deze data onderscheppen en uitlezen. Het laatste kunt u voorkomen door de verbinding te versleutelen zodat kwaadwillenden, mocht de data worden onderschept, niets aan de inhoud hebben.

Zoveel slotjes evenveel keuzes

Vroeger waren er maar een paar certificaatverstrekkers en was de keuze in de juiste certificaat zo gemaakt. Tegenwoordig komen er steeds nieuwe partijen bij die erkend worden als een betrouwbaar certificaatverstrekker. Al deze zogenaamde certificate authorities (CA) hebben hun eigen wijze van valideren en uitgeven van de certificaten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden indien u zelf geen keuze kunt maken.

Er zijn grofweg 3 soorten certificaten:

  • Domein validatie (DV) (validatie op basis van whois data)
  • Organisatie validatie (OV) (validatie op basis van whois data en KvK)
  • Uitgebreide validatie (EV) (validatie op basis van whois data en KvK)

 

Daarnaast kunt u kiezen tussen:

  • Enkel domein (hiermee beveiligt u www.uwdomeinnaam.nl en uwdomeinnaam.nl)
  • Meerdere domeinen (aantallen kunnen varieren, u kunt www.uwdomeinnaam.nl en bijvoorbeeld bestellen.uwdomeinnaam.nl beveiligen)
  • Wildcard domein (u kunt in plaats van de “www” subdomein andere subdomeinen gebruiken die u zelf bedenkt)

Voorkom strafpunten

Als u geen SSL-certificaat gebruikt op uw site dan geven de meeste browsers tegenwoordig de melding dat uw website onbetrouwbaar is. Chrome en Firefox blokkeren zelfs de toegang naar uw site als er op uw pagina velden aanwezig zijn die door de bezoeker ingevuld kunnen worden. Zelfs eenvoudige formulieren waarmee u enkel om de naam en het e-mail adres van uw bezoeker vraagt worden geblokkeerd als u de verbinding niet heeft versleuteld.

Daarnaast kijken tegenwoordig vrijwel alle zoekmachines of u een SSL certificaat gebruikt op uw site. Indien u dit wel doet, dan krijgt u een pluspuntje van de zoekmachine. Zo niet, dan verliest u uw plaats aan de concurrent die wel een SSL-certificaat gebruikt.

Gratis installatie

Wilt u uw website beveiligen met een SSL-certificaat en draait uw website al bij ons? Dan doen wij de installatie van het certificaat geheel kostenvrij voor u. Daarnaast kunnen wij uw website checken en rapporteren als er certificaatconflicten zijn en helpen wij u met het oplossen hiervan.

Snel in gebruik

Standaard certificaten worden binnen enkele minuten aangevraagd en eventueel geïnstalleerd op uw website. Heeft u uw hosting ergens anders lopen? Dan krijgt u enkele minuten na het voltooien van de bestelling een mailtje met hierin uw certificaat.